AcasăOldCopenhaga in alerta. Doua atacuri armate la doar cateva ore distanta, soldate...

Copenhaga in alerta. Doua atacuri armate la doar cateva ore distanta, soldate cu mai multe victime (VIDEO)

Doi oameni au murit si cinci au fost raniti, in urma a doua atacuri ce au avut loc la doar cateva ore distanta, primul dintre ale avand loc in cursul dupa-amiezii de sambata.

Primul incident armat a avut drept tinta un centru cultural in interiorul caruia se aflau mai multe persoane care participau la o dezbatere publica. Atacul a dus la decesul unei persoane si la ranirea a trei politisti. Al doilea a avut loc la circa zece ore distanta, in apropierea unei sinagogi din capitala Danemarcei. In urma acestui atac, un barbat a pierit, iar alti doi agenti ai politiei locale au suferit leziuni, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Potrivit presei internationale, oamenii legii au intervenit de urgenta la locul scenelor sangeroase. Specialistii au studiat imaginile surprinse de camerele de supraveghere si, pe baza acestor inregistrari, ar fi stabilit ca atacurile ar fi avut acelasi autor.

In aceasta dimineata, media locala a anuntat ca barbatul despre care se crede ca s-ar fi aflat in spatele atacurilor a fost impuscat mortal de catre oamenii legii care, odata ce l-au identificat, au incercat sa il prinda. Incoltit, individul a amenintat politistii cu o arma, iar apoi ar fi deschis focul in directia lor.

Momentan, politistii danezi nu par sa ia in calcul varianta ca autorul tragediei ar fi avut complici. Motivul care l-a facut pe barbatul ianrmat sa deschida focul in cele doua locuri situate in capitala Danemarcei nu este inca stiut, insa politia continua ancheta.

[youtube]b0ywutUe9PY[/youtube]

[youtube]geVyQUnqMEg[/youtube]

[youtube]AwQ5G30MURs[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger