AcasăOldDaniel Horodniceanu, aviz favorabil din partea CSM pentru sefia DIICOT

Daniel Horodniceanu, aviz favorabil din partea CSM pentru sefia DIICOT

Numirea procurorului Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT a primit unda verde din partea Consiliului Superior al Magistraturii.

Propus pentru aceasta functie de catre ministrul Justitiei, nominalizare trimisa institutiei conduse de Marius Tudose in urma cu aproximativ o luna, respectiv pe 9 aprilie, Horodniceanu a intrunit majoritatea voturilor celor prezenti in sedinta de luni, 4 mai, in care s-a luat in discutie aceasta chestiune, dupa cum precizeaza reprezentantii CSM. Odata luata, decizia Sectiei pentru procurori urmeaza sa fie transmisa Ministerului Justitiei. Acest lucru urmeaza sa se intample in cursul zilei urmatoare, respectiv marti.

E important de precizat faptul ca, anterior supunerii la vot a propunerii in cauza, membrii CSM au analizat atat proiectul sau de management, dar  au luat in calcul si rezultatul interviului pe care Horodniceanu, procuror sef al Serviciului Teritorial Iasi, in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, l-a sustinut in vederea ocuparii postului detinut anterior de catre Alina Bica.

sursa foto: obiectiv.info

109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger