AcasăOldDecizia in dosarul Loteria I, amanata pentru luna agust

Decizia in dosarul Loteria I, amanata pentru luna agust

Magistratii Tribunalului Bucuresti (TB) au amanat pentru 13 august sentinta in dosarul Loteria I, in care sunt cercetati omul de afaceri George Copos si alte patru persoane.

Judecatorii TB vor anunta peste trei saptamani decizia in dosarul aflat in faza de apel. Fostul patron al Rapidului a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 2, in ianuarie, la patru ani de inchisoare cu executare, pentru evaziune fiscala, insa Copos a facut apel, urmand ca Tribunalul Bucuresti sa ia o decizie definitiva in acest caz.

Afaceristul George Copos, aflat la acest moment in detentie, dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 8 luni in „Dosarul Transferurilor”, este cercetat intr-un dosar privind vanzarea unor spatii comerciale ale Ana Electronic, societate al carei asociat si presedinte al consiliului de administratie era, la data respectiva, catre Loteria Romana si acuzat de evaziune fiscala de peste 1 milion de euro. In acelasi dosar sunt cercetate alte patru persoane, printre care si fostul director general al Loteriei Romane, Nicolae Cristea.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger