AcasăOldDecizie ICCJ: Crinuta Dumitrean, afaceristul Rotaru si alte persoane, arestate preventiv

Decizie ICCJ: Crinuta Dumitrean, afaceristul Rotaru si alte persoane, arestate preventiv

Crinuta Dumitrean

Vesti proaste pentru sase persoane cercetate in dosarul cunoscut in spatiul public drept „ANRP 4”. Prezentati de catre procurorii anticoruptie in fata magistratilor Instantei Supreme, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, au aflat, sambata, ca judecatorii au admis cererea reprezentantilor DNA.

Crinuta Dumitrean

Printre ei se numara fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANPR), Crinuta Dumitrean, dar si omul de afaceri Mircea Rotaru, actionar al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, precum si mai multi fosti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, din ANRP – Sergiu Diacomatu, Rodica Constantinovici si Lacramioara Alexandru. O masura similara, respectiv arestarea preventiva pentru 30 de zile, a dispus instanta si in cazul evaluatorului Sergiu Negurici, cercetat in acelasi dosar. Toti fusesera retinuti, joi, de DNA.

Decizia Instantei Supreme nu este, insa, una definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta, la un complet superior.

Va reamintim ca este vorba despre dosarul in care vineri procurorii DNA au cerut Parlamentului incuviintarea arestarii preventive a deputatilor Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, suspectati de fapte de coruptie.

307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger