AcasăOldDezastru intr-un bloc invaluit de flacari si nori de fum: 16 morti...

Dezastru intr-un bloc invaluit de flacari si nori de fum: 16 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Interventie contra cronometru si imagini greu de privit surprinse, marti, intr-o zona rezidentiala din Baku.

Sirenele ambulantelor si ale echipajelor de pompieri au rasunat minute in sir. Masinile echipate cu apa, spuma si, respectiv cadre medicale pregatite sa intervina in situatii de urgenta, au fost chemate de urgenta intr-o cunoscuta zona a capitalei azere, unde se afla un zgarie-nori care, la un moment dat in cursul zilei de marti, s-a transformat intr-o uriasa torta care a afectat zeci de locuitori, care nu s-au putut feri la timp din calea incendiului devastator.

[youtube]oTajPGI1svQ[/youtube]

In ciuda eforturilor medicilor si ale pompierilor de a-i ajuta pe locatarii blocului afectat foarte puternic de focul puternic si invaluit in nori uriasi de fum- vizibili de la o distanta foarte mare- bilantul incendiului prezentat de presa locala e dramatic: cel putin 16 oameni au murit si peste 60 au suferit diverse leziuni- arsuri, traumatisme si probleme la nivlul cailor respiratorii, ca urmare a faptului ca au inhalat fum. Potrivit azeridaily.com, cinci copii si-au gasit sfarsitul in urma incendiului.

Mai mult, pagubele materiale cauzate de foc sunt foarte mari, din imaginile suprinse la locul incendiului, dupa ce flacarile au fost localizate si in curs de lichidare, observandu-se ca fatada imobilului de apartamente a fost facuta scrum.

Ce anume a declansat valvataia urmeaza sa fie stabilit in cadrul unei anchete la care vor participa autoritatile locale in masura sa stabileasca aceste aspecte.

[youtube]D58lggM2O98[/youtube]

foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger