AcasăOldDeznodamant tragic in cazul elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol: Toti cei...

Deznodamant tragic in cazul elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol: Toti cei patru oameni de la bord au murit!

O noua drama aviatica socheaza Romania. Toti cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD, care s-a prabusit in cursul dupa-amiezii de luni, in lacul Siutghiol, din judetul Constanta, au murit.

Din pacate, doctorita scoasa prima din apa, resuscitata de catre medicii de la ambulanta chiar la locul tragediei si transportata de urgenta la spital, in stare foarte grava, a pierit, in ciuda efoturilor medicilor de a o mentine in viata.

Copilotul, iar apoi pilotul aparatului de zbor au fost scosi din apa, in cursul noptii, la catevaore dupa ce elicopterul a ajuns in apa rece a lacului, insa, in ciuda faptului ca au fost supusi, minute in sir, manevrelor de resuscitare, prganismele lor nu au raspuns incercarilor de a-i readuce la viata.

Trupul asistentei medicale care facea parte din echipajul aflat pe elicopterul SMURD  ajuns, din cauza necunoscte inca, in apa lacului situat in statiunea Mamaia, a fost recuperat in aceasta dimineata, dupa ore intregi de eforturi, timp in care scafandrii nu au sistat procedurile de cautare, in ciuda faptului ca se lasase intunericul. Drama familiei sale e cu atat mai mare, cu cat femeia abia apucase sa-si anunte partenerul de viata ca este insarcinata.

Din nefericire, accidentul in care a fost implicat elicopterul SMURC a avut la doar cateva saptamani dupa ce un alt aparat de zbor, cu zece militari la bord, s-a prabusit in judetul Sibiu. Opt dintre pasageri au murit pe loc, iar pilotul a pierit la spital, dupa zile intregi de chin, saptamana trecuta.

sursa foto: renasterea.ro

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger