AcasăOldDinu Patriciu a murit. Funeraliile vor avea loc in cerc restrans, anunta...

Dinu Patriciu a murit. Funeraliile vor avea loc in cerc restrans, anunta familia omului de afaceri

Miliardarul a murit, intr-o clinica din Londra, la varsta de 64 de ani. Familia omului de afaceri precizeaza, prin intermediul unui comunicat remis presei, ca funerariile lui Dinu Patriciu vor avea loc intr-un cadru restrans, iar la ceremonie vor asista doar membrii familiei.

Dinu Patriciu a pierit, precizeaza apropiatii sai, in urma unei infectii pulmonare, care l-a adus pe un pat de spital din clinica londoneza in care si-a gasit sfarsitul. Omul de afaceri suferea, de mai multi ani, de o afectiune a ficatului, motiv pentru care a si fost supus, in 2012, unei operatii de transplant. De cateva luni, Dinu Patriciu se afla in capitala Marii Britanii.

Va prezentam, in continuare, integral, comunicatul familiei omului de afaceri:

„Dinu Patriciu, unul dintre cei mai cunoscuti si influenti intreprinzatori si oameni de afaceri din Romania ultimilor 25 de ani, s-a stins din viata intr-o clinica londoneza. La 3 august implinise 64 de ani.

Dinu Patriciu a murit inconjurat de membrii familiei, in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimile zile.

Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrins al familiei. Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, in ultimii ani de viata si suferinta.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat si respectat.

Dumnezeu sa-l ierte!

Familia Patriciu”.

author avatar
eNational
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger