AcasăOldDNA il trimite in judecata pe fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon

DNA il trimite in judecata pe fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon

Fostul edil al Craiovei a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii anticoruptie, masuri similare fiind dispuse in cazul altor doua persoane cercetate in acelasi dosar.

DNA il acuza pe Solomon de abuz in serviciu, fostul primar al Craiovei fiind actionat in judecata in stare de libertate, asemeni Nicoletei Miulescu, secretar al orasului amintit, la data faptelor consemnate in dosar, pe care procurorii anticoruptie o acuza de aceeasi fapta. In aceeasi cauza a mai fost trimisa in judecata, se anunta intr-un comunicat al Directiei, si Liana Carmen Grigore, consilier juridic la Directia Contencios Juridic si Asistenta de Specialitate din cadrul Primariei municipiului Craiova, la data faptelor, pe care procurorii DNA o acuza de abuz in serviciu in forma continuata. La aceasta data, Grigore se afla sub control judiciar.

„In cursul anului 2007, inculpatul Solomon Antonie, in calitate de primar al municipiul Craiova și presedinte al comisiei de aplicare a prevederilor Legii 10/2001, impreuna cu cele doua inculpate, si-au exercitat in mod necorespunzator atributiile de serviciu cu prilejul emiterii unei dispozitii de restituire in natura a unui imobil compus din teren in suprafata de 1310 m.p. si cladire in suprafata de 330 m.p., situat in municipiul Craiova”, sustin procurorii DNA, precizandu-se, totodata, ca paguba adusa Primariei Craiova in aceasta cauza ar fi de 2.064.216 lei, echivalentul a 660.000 euro.

Dosarul a fost trimis la Curtea de Apel Craiova, pentru a fi judecat de catre magistratii acestei instante.

foto: gds.ro

347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger