AcasăOldDNA l-a trimis in judecata pe seful CJ Ialomita, impreuna cu alte...

DNA l-a trimis in judecata pe seful CJ Ialomita, impreuna cu alte 14 persoane

Aflat in prezent sub control judiciar, perioada in care nu are voie sa-si desfasoare activitatea la institutia in fruntea careia se afla, seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca a mai primit o veste proasta din partea procurorilir anticoruptie, in vizorul carora a ajuns.

Mai precis, social-democratul a aflat ca a fost trimis in judecata, intr-un dosar in care alte 14 persoane – aflate fie sub control judiciar, fie in libertate – dar si o societate comerciala au fost deferite justitiei.

In dosarul remis, spre judecare, Tribunalului Bucuresti, Ciuperca este acuzat de DNA de luare de mita, abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie, instigare la fals intelectual, instigare la abuz in serviciu asimilat infractiunii de coruptie, precum si de „doua infractiuni de folosirea influentei si autoritatii conferite de functia de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul a un folos necuvenit”, dar si de „complicitate la folosirea si prezentarea, cu rea-credinta de documente, declaratii false, inexacte sau incomplete, obtinându-se pe nedrept fonduri europene”.

Procurorii anticoruptie sustin, printre altele, ca Ciuperca ar fi cerut sa fie facut un control la Spitalul din Slobozia, „intrucat dorea inlaturarea din functie a managerului caruia urma sa ii expire mandatul si pentru a nu-i mai da acestuia posibilitatea sa se inscrie la concursul pe postul de conducere, in luna ianuarie 2014, dar inainte de expirarea contractului de management, inculpatul Ciuperca Vasile Silvian a initiat demersuri la Ministerul Sanatatii, in vederea demararii unui control la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia. In urma respectivului control se dorea si inlaturarea, consilierul juridic al Spitalului Judetean Slobozia”.

sursa foto: independentonline.ro

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger