AcasăOldDNA: Senatorul Marius Isaila, trimis in judecata

DNA: Senatorul Marius Isaila, trimis in judecata

Senatorul social-democrat Marius Ovidiu Isaila, aflat sub control judiciar, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. In acelasi dosar a mai fost actionat in judecata si un consilier parlamentar, pentru trafic de influenta.

Procurorii anticoruptie au anuntat ca Isaila este acuzat de trei infractiuni de trafic de influenta, doua in forma continuata si una in forma simpla, dar si de infractiunea de instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Totodata, consilierul parlamentar Stefan Cristian Ene a fost trimis in judecata pentru instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. „In prima parte a anului 2012, inculpatii Isaila Marius Ovidiu, la acel moment sef serviciu in Ministerul Finantelor Publice si Ene Cristian Stefan, in intelegere cu inculpatul Cristescu Catalin, au convenit sa intervina in vederea blocarii controlului efectuat de catre A.N.A.F., la firma unui denuntator care le-a solicitat ajutorul in acest sens”, precizeaza procurorii anticoruptie. In acest sens, cei doi ar fi pretins unei persoane, sustin procurorii, suma de 200.000 de euro, sustinand ca vor interveni pe langa functionarii acestei institutii.

Celor doi le-a fost pus sechestru asigurator asupra unor bunuri imoile, mentrioneza DNa intr-un comunicat. Dosarul a fost trimis spre judecare Instantei Supreme, cu propunerea de mentinere a masurilor preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

Citeste si: Senatorul Marius Isaila il baga la inaintare pe Daniel Chitoiu

Senatorul Marius Isaila, eliberat pe cautiune si cercetat sub control judiciar!

Senatorul PSD Isaila, in pragul arestului

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger