AcasăOld Dosar penal in cazul fetei disparute in Retezat! Adolescenta e, in...

Dosar penal in cazul fetei disparute in Retezat! Adolescenta e, in continuare, de negasit!

A trecut o saptamana de cand nimeni nu mai stie nimic despre soarta Dalianei Radoi, fata disparuta in Muntii Retezat, unde se afla in tabara, impreuna cu mai multi copii. In timp ce operatiunile de cautare a copilei continua, politistii hunedoreni au deschis un dosar penal in acest caz.

Mai exact, dosarul a fost inregistrat, mentioneaza reprezentantii IPJ Hunedoara, sub „aspectul savarsirii infractiunii de lasare fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate”. In tot acest timp, oamenii legii au stat de vorba cu rudele adolescentei, dar si cu persoanele care se aflau in excursie cu Daliana Radoi, pentru a afla informatii care sa ii ajute in identificarea fetei.

Cautarile Dalianei, adolescenta care se afla intr-un centru de plasament din Lupeni si plecase, impreuna cu mai multi copii, intr-o tabara in Retezat, continua. De joia trecuta, cand politistii din Hateg au fost anuntati despre disparitia fetei, numarul fortelor de ordine care au participat la operatiunea de cautare fiind suplimentat constant. De asemenea, lacautari au participat si localnici, volundari, dar si caini special antrenati pentru gasirea persoanelor disparute. Totoata, au fost folosite un sonar, care a cautat pe in barajul Gura Apelor, dar si o drona, pusa la dispozitie de o echipa de voluntari.

Cititi si: Cautarile fetei disparute in Retezat continua. Un sonar va scana lacul de acumulare al Barajului Gura Apelor

Ampla operatiune de cautare: o fata in varsta de 14 ani a disparut in Muntii Retezat!

80 de politisti si 3 caini special pregatiti pentru operatiuni de cautare incearca sa gaseasca fata disparuta in Retezat!

Cautarile continua: Fata disparuta in Muntii Retezat e de negasit! Autoritatilor li s-au alaturat si voluntari

Sursa foto: romania.infoturism.ro

author avatar
Cristina Stefan
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger