AcasăOldDosarul TRAGEDIEI de pe DN 1, preluat de Parchetul Tribunalului Prahova. Se...

Dosarul TRAGEDIEI de pe DN 1, preluat de Parchetul Tribunalului Prahova. Se va schimba incadrarea juridica!

Dosarul in care se fac cercetari in cazul dramei rutiere care a lasat fara grai o tara intreaga, sase oameni pierind intr-un accident despre care se crede ca ar fi fost provocat intentionat de un tanar din Capitala, a fost preluat, luni, de Parchetul Tribunalului Prahova.

Daca intr-o prima faza anchetatorii au considerat ca accidentul de sambata seara, de pe DN 1, intra la „ucidere din culpa”, procurorii ar urma sa schimbe incadrarea juridica, in „omor calificat”, potrivit phon.ro. In ultimele zeci de ore indiciile aparute in acest caz socant conduc catre ipoteza ca tanarul sofer ar fi intentionat sa provoace acest accident, vrand sa-si puna capat zilelor. In acest sens, George D. a lasat un mesaj pe o retea de socializare, in care isi avertiza cunoscutii asupra posibilului sau sfarsit, anuntand ca pleaca intr-o „lume mai buna”.

Masina condusa de bucuresteanul in varsta de 28 de ani a izbit un alt autoturism, in care se aflau cinci pasageri, printre ei si doi copii. Toti sase au pierit in urma cumplitului accident produs pe DN 1, in Prahova.

Sursa foto: gazetabt.ro

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger