AcasăOldDoua masini s-au lovit pe DN 1, in Brasov. Soferii si alti...

Doua masini s-au lovit pe DN 1, in Brasov. Soferii si alti doi pasageri, raniti in accident

Experienta traumatizanta pentru soferii si pasagerii a doua autoturisme care circulau, vineri la pranz, pe DN 1 Sibiu-Brasov. Cele doua autovehicule s-au lovit, in urma coliziunii patru persoane avand nevoie de interventia medicilor.

Este vorba despre conducatorii auto, dar si despre doua persoane care calatoreau intr-una dintre masinile implicate in accidentul ce a avut loc cu doar cateva minute inainte de ora 13, in zona localitatii brasovene Beclean.

Conform IPJ Brasov, unul dintre soferi -care mergea dinspre Sibiu catre municipiul Brasov -a ajuns cu masina pe sensul opus de mers, dupa ce a pierdut controlul volanului, autoturismul sau oprindu-se intr-un altul. Atat conducatorul auto despre care se crede ca ar fi responsabil de producerea impactului, un barbat in varsta de 66 de ani, cat si alte doua persoane aflate cu el in masina, au ajuns pe mana medicilor. La fel si celalalt conducator auto. Toti cei patru au primit primele ingrijiri de la medicii de la ambulanta, chemati de urgenta in ajutorul lor.

O ancheta a politistilor- coordonati de un procuror- urmeaza sa elucideze exact cauzele care au stat la baza producerii coliziunii, se mentioneaza, de asemenea, in comunicatul reprezentantilor politiei judetene din Brasov.

Mai precizam faptul ca, urmare a producerii impactului, traficul rutier in zona a fost afectat, fiind intr-o prima faza intrerupt in ambele directii de mers, apoi desfasurandu-se – temporar – pe un singur sens, alternativ, la acest moment circulandu-se in conditii normale, anunta Centrul Infotrafic.

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger