AcasăOldDrama in prima zi de scoala: trei copii ucisi si alti cinci...

Drama in prima zi de scoala: trei copii ucisi si alti cinci raniti, in China!

Un nou caz de o violenta iesita din comun socheaza China. Un individ inarmat cu un cutit a semanat groaza intr-o unitate scolara din provincia Hubei. Trei micuti au pierit, dupa ce au fost injunghiati de barbatul care si-a iesit din minti.

Momente de groaza pentru elevii unei scoli din China, care abia se intorsesera la scoala, dupa vacanta de vara. Tragedia care a indoliat o unitate de invatamant din Hubei a avut loc chiar in prima zi a noului an scolar. Din motive neelucidate inca, agresorul a tabarat cu cutitul asupra a opt copii si a unui profesor aflati in incinta unei scoli generale din provincia Hubei. In ciuda eforturilor medicilor, trei dintre elevi, grav raniti, nu au mai putut fi salvati. Ceilalti cinci, dar si cadrul didactic, au ajuns la spital. Dupa ce a comis oribilul gest, atacatorul si-a pus capat zilelor, aruncandu-se de pe o cladire, precizeaza presa locala.

Politia face investigatii la locul tragediei, pentru a stabili ce anume l-a impins pe barbat sa comita acest atac deosebit de violent. Din nefericire, cazul nu este singular. In urma cu patru ani, un chinez inarmat cu un cutit a ucis opt copii, intr-o scoala din provincia Fujian.

Sursa foto: chinagtbus.com

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger