AcasăOldElena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, dar si...

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, dar si de Ruxandra Dragomir

Avand in vedere ca in cazul Elenei Udrea, vineri este zi de vizita, doua persoane dragi ei s-au grabit sa vina sa o vada si sa ii fie alaturi, intr-o perioada grea pentru fosta sefa a PMP. Tot astazi, deputatul a aflat ca procurorii au dispus instutuirea unui sechestru pe o parte a averii sale.

Mama fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului a ajuns in fata Arestului Central al Politiei Capitalei in jurul orei 11 si a intrat in cladire fara sa isi doreasca sa stea de vorba cu presa si sa raspunda la vreo intrebare adresata de jurnalisti.

Tot in apropierea pranzului a venit la buna ei prietena si colega din PMP si Ruxandra Dragomir, care, la randul sau, nu a vrut sa discute cu reprezentantii mass-media.

De altfel, cele doua au vizitat-o pe Udrea si in perioada in care aceasta a mai fost in arest preventiv, la mijlocul acestei luni, dupa ce magistratii au dispus aceasta masura in dosarul „Microsoft”. De aceasta data insa, o astfel de masura preventiva a fost dluata de judecatori in dosarul „Gala Bute”. Fosta candidata la prezidentialele de toamna trecuta se afla in Arestul Politiei Capitalei, de miercuri incepand, dupa ce Instanta Suprema a decis sa accepte solicitarea DNA in cazul Elenei Udrea si sa o aresteze perevntiv pentru 30 de zile. Procurorii anticoruptie o acuza, printre altele, de luare de mita, in dosarul in care se fac cercetari privind organizarea evenimentului sportiv din vara anului 2011.

sursa foto: Facebook/ Elena Udrea

author avatar
Cristina Stefan
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger