AcasăOldFemeie omorata in centrul Capitalei. Procuror: au fost luate imaginile de pe...

Femeie omorata in centrul Capitalei. Procuror: au fost luate imaginile de pe camerele de supraveghere

La cateva ore de la producerea crimei, rastimp in care principalul suspect a ajuns pe mana politiei, procurorul de caz a facut cateva scurte preciari cu privire la stadiul anchetei menite sa scoata la lumina conditiile in care o tanara care lucra intr-un magazin situat in centrul Bucurestilor si-a pierdut viata.

Din putinele date pe care a putut sa le divulge in privinta investigatiilor, avand in vedere faptul ca ancheta e in plina desfasurare, procurorul de caz de a Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a precizat faptul ca specialistii urmeaza sa analizeze inregistrarile surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului in care lucra Loredana, tanara in varsta de 38 de ani care a pierit secerata de mai multe lovituri de cutit. „Au fost luate imaginile de pe camerele de supraveghere. Le vom analiza in cadrul anchetei”, a mentionat omul legii, cel care, totodata, a confirmat faptul ca politia are un suspect in acest caz.

Barbatul respectiv – fostul iubit al victimei- a fost prins chiar in apropierea locului crimei.  „Da, eram in timpul cercetarii, a fost un suspect in zona, a fost preluat de politie, urmeaza sa il audiem”, a precizat procurorul de caz.

Va reamintim ca atacul sangeros a avut loc in aceasta dimineata, inainte de ora 10, in magazinul Alinei Petre, fosta Magureanu, situat pe Calea Victoriei.

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger