AcasăOldFiul lui Dorin Cocos, Alin, audiat la DNA

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, audiat la DNA

Alin Cocos, baiatul omului de afaceri Dorin Cocos, a ajuns, marti la amiaza, la sediul DNA, pentru a discuta cu procurorii anticoruptie.

UPDATE: Alin Cocos a iesit de la audieri in cursul serii, dupa cateva ore de discutii cu procurorii. Nici de aceatsa data nu a vrut sa stea de vorba cu presa. Ar mai trebui mentionat faptul ca la DNA a fost prezenta si mama acestuia, respectiv prima sotia a afaceristului Dorin Cocos, Olguta Chiriac.

Tanarul nu a facut nicio declaratie la intrarea in cladire. Alin Cocos ar urma sa fie audiat, anunta televiziunile de stiri, in calitate de martor, intr-un dosar disjuns din cel in care Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost trimisa in judecata, la finele anului trecut, intr-o cauza penala privind retrocedarea ilegala a unui teren de pe raza sectorului 2 al Capitalei.

Va amintim ca Bica a fost trimisa in judecata, pe 15 decembrie 2014, fiind acuzata de abuz in serviciu pentru ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in cadrul Autoritatii nationale pentru Restituirea Proprietatilor, alaturi de colegii sai din cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, ar fi aprobat , in 2011, unui om de afaceri, despagubiri pentru un teren de 13 hectare, situat in zona Plumbuita, supraevaluat, sustin oamenii legii, cu peste 62 de milioane de euro.

Cititi si: Alin Cocos, inghesuit de DNA in magazinul Titan!

sursa foto: romaniatv.net

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger