AcasăOldFost avocat, retinut de politistii bucuresteni pentru inselaciune

Fost avocat, retinut de politistii bucuresteni pentru inselaciune

Din aparator al legii a ajuns direct in atentia oamenilor legii. Un fost avocat a fost retinut, la finele unor perchezitii facute in locuinta sa, dar si dupa ce a fost audiat la sectia de politie.

Fostul avocat era banuit de savarsirea, incepand cu luna martie a anului trecut si pana in prezent, a unor fapte de inselaciune in dauna mai multor persoane. Avand aceste suspiciuni, dar si un mandat de perchezitie, mai multi reprezentanti ai legii din cadrul Politiei Capitalei s-au oprit, in decursul zilei de marti, la domiciliul suspectului.

„In urma investigatiilor desfasurate, s-a stabilit ca trei persoane au fost inselate de barbat, pretinzand ca este avocat si solicitandu-le diferite sume de bani in schimbul reprezentarii acestora in cauze civile, respectiv pentru redactarea unor inscrisuri”, precizeaza Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Iar la perchezitii au fost gasite si ridicate mai multe documente, anunta reprezentantii institutiei. Odata incheiate verificarile domiciliare, suspectul a fost dus la audieri, la sediul Sectiei 5 de Politie, din Bucuresti, pentru ca la capatul discutiilor cu oamenii legii acestia din urma sa dispuna retinerea sa.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger