AcasăOldFosta iubita a copilotului german, dezvaluiri socante despre un plan al tanarului:...

Fosta iubita a copilotului german, dezvaluiri socante despre un plan al tanarului: Imi vor tine minte numele!

Andreas Lubitz a coborat voluntar avionul pentru a percuta cu 700 km/h masivul muntos Estrop

Apar noi informatii zguduitoare in legatura cu accidentul aviatic din Alpi, dezvaluiri care continua sa contureze principala ipoteza a anchetatorilor, aceea ca tanarul copilot ar fi prabusit cu intentie aeronava, odata ce a ramas singur la mansa, ducand catre moarte 149 de oameni nevinovati, printre ei si un bebelus de doar sapte luni.

Drama aviatica despre care a aflat, ca si restul lumii, pe parcursul celei de-a doua zi a acestei saptamani o afectat-o teribil, mai ales ca lucreaza in domeniu, fiind stewardesa. Insa principala ipoteza luata in calcul de catre procurorii care ancheteaza accidentul aviatic in urma caruia au murit 150 de oameni, inclusiv copilotul Andreas Lubitz, fostul ei iubit, i-a adus, brusc, in minte tinerei vorbele pe care germanul in varsta de 27 de ani i le spusese cu un an in urma, pe vremea cand au avut o scurta relatie, dupa ce se cunoscusera la munca.

Intr-un interviu acordat publicatiei germane Build, si preluat de Daily Mail, tanara, despre care se stie ca se numeste Maria si ca e o fosta iubita a copilotului – insa nu cea despre care s-a vehiculat, recent, ca s-ar fi despartit Lubitz, inainte sa se casatoreasca, in decursul anului viitor – a facut o marturisire datatoare de fiori, redand un plan diabolic al barbatului, pe care, la momentul respectiv, nu l-a inteles.

Auzind despre tragedia aviatica din Alpi, femeia si-a amintit cu groaza de vorbele, cu tenta de profetie sumbra, pe care i le spusese, candva anul trecut, Lubitz. „Intr-o zi o sa fac ceva care o sa schimbe intregul sistem. Atunci toti imi vor sti numele si-l vor tine minte” – acestea ar fi frazele care, dupa accidentul aviatic in care a fost implicat Airbus-ul apartinand companiei Germanwings, copilotat de Andreas, au capatat o cu totul alta insemnatate in ochii tinerei. „N-am stiut la ce se refera, dar acum am inteles”, a mai spus Maria, in interviul acordat publicatiei germane.

Marturisirea vine la doar o zi dupa ce presa internationala a scris ca anchetatorii germani, care au facut cercetari in apartamentul din Dusseldorf al copilotului, au gasit in casa tanarului o adeverinta medicala, din care reiese faptul ca, in ziua tragediei, barbatul nu ar fi trebuit sa se afle la mansa, avand scutire de la doctor, dar si ca tanarul ar fi fost pacient al unui spital local, vehiculandu-se ca s-ar fi luptat cu depresia si oboseala cronica.

author avatar
Cristina Stefan
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger