AcasăOldFostul ministru Berca, in arest la domiciliu. La fel si fostul deputat...

Fostul ministru Berca, in arest la domiciliu. La fel si fostul deputat Mihai Banu

Gabriel Berca

Prima zi a saptamanii le-a adus celor doi politicieni o veste buna din directia instantei. Judecatorii Curtii de Apel Bacau au admis solicitarile lor, astfel ca atat Banu, cat si Berca ar urma sa fie plasati in arest la domiciliu, pentru o perioada de 30 de zile.

Gabriel Berca

Cum decizia poate sa fie contestata de catre procurori la o instanta superioara, respectiv la Curtea Suprema, in termen de 48 de ore de la comunicare, cei doi mai au de asteptat pana sa afle daca primesc, definitiv, unda verde pentru a putea parasi arestul preventiv.

Asadar, magistratii bacauani de la Curtea de Apel au decis ca Gabriel Berca, fost consilier prezidential si sef al ministerului de Interne, din partea PDL, poate parasi arestul preventiv, masura luata in cazul sau in luna iulie, in dosarul in care procurorii anticoruptie il acuza de trafic de influenta.

(foto: cdep.ro)

O hotarare similara a fost data si in cazul fostului deputat liberal de Bacau Mihai Banu, in cazul caruia magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis continuarea cercetarii, pentur acuzatia de trafic de influenta, pe care i-o aduc reprezentantii DNA, sub o masura privativa de libertate mai blanda, respectiv cea a arestului la domiciliu.

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger