AcasăOldFostul ministru Corlatean, la DNA

Fostul ministru Corlatean, la DNA

Un alt fost membru al Guvernului a trecut pragul DNA, de aceasta data in cursul dupa-amiezei de luni. In urma cu scurta vreme, senatorul Titus Corlatean a intrat in sediul central, din Stirbei Voda, al Directiei Nationale Anticoruptie.

Fostul ministru al Afacerilor Externe a explicat, la intrarea la discutiile cu procurorii anticoruptie, faptul ca a venit la DNA ca urmare a faptului ca a fost citat de catre reprezentantii institutiei, confirmand ca este vorba despre dosarul „Diaspora”. Prezenta social-democratului la discutii cu procurorii, in calitate de martor, a fost considerata necesara de catre anchetatorii care instrumenteaza cauza penala deschisa ca urmare a votului de toamna trecuta. „Am venit, discut cu procurorii si vedem”, a spus parlamentarul social-democrat, inainte de a ajunge in cladirea in care isi desfasoara activitatea DNA-ul.

Va amintim ca social-democratul a demisionat, intre cele doua tururi de scrutin ale prezidentialelor din noiembrie 2014, dupa scandalul iscat ca urmare a faptului ca au fost multi romani din Diaspora care au denuntat proasta organizare a desfasurarii scrutinului pentru alegerea primului om in stat, respectiv a succesorului lui Traian Basescu, la Palatul Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger