AcasăOldFostul ministru Teodor Melescanu, la sediul DNA din Capitala

Fostul ministru Teodor Melescanu, la sediul DNA din Capitala

Teodor Melescanu si-a inceput ziua de vineri cu o vizita la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE: Melescanu a iesit de la discutiile cu procurorii cu foarte scurta vreme inainte de ora 10 si a facut cateva precizari in privinta motivului pentru care i-a fost solicitata prezenta – in calitate de martor – intr-o chestiune in care se fac verificari in privinta achizitiei unui computer tomograf. „Este o cercetare penala in rem, referitoare la niste achizitii facute la Ministerul Apararii in perioada in care eram eu ministru si am fost chemat si eu la declaratii. (…) Nu cunosc dosarul respectiv, stiu doar ca este o cercetare in rem, deci nu este vizat nimeni”, a precizat Teodor Melescanu.

Asadar, fostul ministru de Externe si al Apararii Nationale a venit, vineri dimineata, la sediul DNA pe Stirbei Voda, pentru a discuta cu procurorii anticoruptie.

Momentan se cunosc putine informatii in legatura cu motivul prezentei lui Teodor Melescanu la DNA, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe (SIE) alegand sa nu faca declaratii la sosirea la discutiile cu oamenii legii. Se pare ca Melescanu ar fi fost audiat ca martor, intr-un dosar in care anchetatorii au suspiciuni in privinta unor achizitii de natura medicala, respectiv de aparatura medicala.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger