AcasăOldGemenii cuplului princiar de Monaco au fost botezati chiar in ziua in...

Gemenii cuplului princiar de Monaco au fost botezati chiar in ziua in care au implinit cinci luni (VIDEO)

Jacques si Gabriella, gemenii printului Albert al II-lea de Monaco si al frumoasei sale sotii, Charlene, au primit Taina botezului.

Momente deosebite, marcate de emotii inerente unui eveniment atat de important pentru o familie, pentru cuplul princiar din Monaco. Duminica, in prezenta nasilor fetitei si ai baiatului printului Albert si ai sotiei sale, dar si a altor membri ai familiei si a invitatilor lor, gemenii au primit Taina botezului.

Micutii printi au fost crestinati in aceasta dimineata, chiar in ziua in care implinesc cinci luni de viata. Purtand vesminte albe, de firma, dar cat se poate de simple, si tinuti in brate de catre parintii lor, Jacques si Gabriella au fost cat se poate de cuminti pe parcursul ceremoniei.

Din imaginile suprinse in direct, de catre televiziunile prezente la ceremonie, se vede ca, inainte de a incepe evenimentul, cei doi frati au fost adusi fiecare de dadaca lui, iar apoi preluati de parinti- fetita a fost luata in brate de catre tatal ei, printul Albert, in timp ce fartiorul a fost tinut de mama lui. Nu putini au remarcat ca printesa Charlene a ales un deux-piece ivoire, nuanta foarte apropiata de albul costumaselor purtate de catre micutii ei.

[youtube]tpOsuC8mNik[/youtube]

sursa foto: facebook.com/palaismonaco

author avatar
Cristina Stefan
515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger