AcasăOldGinerele lui Vasile Blaga, la CAB. Rudeanu spera sa scape de arest

Ginerele lui Vasile Blaga, la CAB. Rudeanu spera sa scape de arest

Ionut Rudeanu, sotul fiicei copresedintelui PNL Vasile Blaga, spera ca vineri magistratii vor dispune cercetarea sa in libertate, si ca va putea parasi, astfel, arestul preventiv.

Dimineata, Ionut Rudeanu a fost adus la instanta, cu o masina, si insotit de catre oamenii legii.

In conditiile in care judecatorii Tribunalului Bucuresti au acceptat, zilele trecute, propunerea procurorilor Parchetului Curtii de Apel Bucuresti privind arestarea sa preventiva, pentru evaziune fiscala, acuzatia care i se aduce de catre procurorii in vizorul carora a ajuns, Rudeanu spera ca vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care vor judeca in cursul zilei contestatia sa fata de masura arestului preventiv sa o si accepte.

In cazul in care se va intampla acest lucru, ginerele lui Blaga va putea parasi Arestul Politiei Capitalei. Decizia CAB este una definitiva.

sursa foto: mesagerulhunedorean.ro

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger