AcasăOldIlie Nastase, Anghel Iordanescu si Sorin Oprescu au primit placheta de onoare...

Ilie Nastase, Anghel Iordanescu si Sorin Oprescu au primit placheta de onoare a MAI

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase, actualmente senator, antrenorul nationalei de fotbal, Anghel Iordanescu, precum si edilul Bucurestilor, medicul Sorin Oprescu, au primit, joi, placheta de onoare a Ministerului de Interne, in semn de pretuire a contribuitiei avute de cei trei la promovarea imaginii Romaniei.

Evocand carierele celor trei personalitati publice, seful MAI, vicepremierul Oprea, le-a conferit distinctiile in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului de Interne, in prezenta reprezentantilor conducerii instutitiei.

Referindu-se la edilul Capitalei, Oprea a sustinut ca are „o cariera ireprosabila” si ca „a salvat foarte multe vieti ca medic, este un om in slujba romanilor”, in timp ce, in cazul celor cei doi oameni ai sportului, vicepremierul a evocat realizarile din carierele acestora, amintind felul in care au contribuit la promovarea imaginii Romaniei in strainatate. „Anghel Iordanescu este antrenorul secolului trecut si ceva imi spune ca va fi si antrenorul acestui secol, iar Ilie Nastase a facut cunoscut numele Romaniei in intreaga lume”, considera ministrul Oprea.

303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger