AcasăOldImagini socante: ambasadorul american in Coreea de Sud, atacat cu un cutit!...

Imagini socante: ambasadorul american in Coreea de Sud, atacat cu un cutit! (VIDEO)

Reprezentanl diplomatic al Statelor Unite la Seul a fost protagonistul unui incident violent, in urma caruia a ajuns la spital, plin de sange. Un barbat care avea asupra sa un cutit s-a repezit la ambasador si l-a taiat pe fata, dar si pe mana stanga, inainte de a fi imobilizat.

Mark Lippert, ambasadorul in varsta de 42 de ani al Statelor Unite in Coreea de Sud, a trecut printr-o experienta de groaza.  S-a intamplat intr-un loc public, sub privirile a cel putin catorva zeci de persoane care asistau la un eveniment programat in capitala statului in care Lippert reprezinta America, in calitate de ambasador.

Odata ce a fost taiat, fata si mainile diplomatului s-au umplut de sange. Vizibil socat de ceea ce i s-a intamplat, americanul si-a acoperit partea dreapta a fetei cu o batista, grabindu-se sa iasa din cladire. Din imaginile surprinse la fata locului si ajunse pe Internet, se vede cum Lippert s-a urcat apoi intr-o masina, pentru a fi dus la spital.

[youtube]of4GDf1VpKA[/youtube]

Diplomatul american a fost transportat de urgenta la o unitate medicala din Seul, unde a fost evaluat de catre specialisti, inainte de a intra pe mana medicilor, care i-au cusut ranile capatate in urma atacului. Odata ce si-a mai revenit din spaima traita, dar si dupa ce medicii i-au tratat leziunile suferite, Lippert a anuntat pe contul sau oficial de Twitter ca se simte bine si ca va reveni rapid la lucru.

[youtube]Yih_RN87-cQ[/youtube]

Atacatorul, imobilizat rapid de agentii de paza, este un barbat in varsta de circa 50 de ani. Desi initial s-a vehiculat ca barbatul ar fi folosit o lama pentru a-l rani pe ambasadorul american, s-a aflat ulterior ca agresorul a avut asupra sa un cutit de dimensiuni mai mici.

Atacul vine, noteza presa de peste Ocean, in contextul lansarii exercitiilor militare comune SUA- Coreea de Sud, care au debutat la inceputul sapatamnii in curs si fata de care agresorul si-ar fi manifestat nemultumirea.

[youtube]pPDFGnSifUs[youtube]

author avatar
Cristina Stefan
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger