AcasăOldImagini superbe de la nunta printului Carl Philip al Suediei cu aleasa...

Imagini superbe de la nunta printului Carl Philip al Suediei cu aleasa inimii sale, Sofia (VIDEO)

Capitala Suediei a imbracat, sambata, straie de sarbatoare. Intr-o zi frumoasa de 13 iunie, intr-o atmosfera cu adevarat de poveste, inconjurati de cei dragi, cei doi indragostiti si-au jurat credinta vesnica, in fata altarului.

Printul Carl Philip – al treilea pe linia tronului -s-a insurat cu tanara in varsta de 30 de ani care l-a cucerit intr-atat incat, dupa o relatie de aproape cinci ani a ales sa o ceara de sotie, Sofia Kristina Hellqvist.

Evenimentul care a tinut primele pagini ale publicatiilor din Regatul Suediei, dar si care a fost urmarita, la TV si pe Internet, de o multime de suedezi, dar nu numai a fost unul plin de simplitate, delicatete si, dupa cum era de asteptat, de emotii.

In timp ce mirele in varsta de 36 de ani a purtat uniforma militara, mireasa Sofia – fost model- a imbracat o superba rochie alba, cu maneci din dantela si trena de printesa. Momentul in care si-au jurat credinta vesnica a fost primit cu urale de catre suedezii adunati in fata Capelei Palatului Regal din Stockholm, unde a avut loc ceremonia la care au fost prezenti sute de invitati. Momentele emotionante pentru cei doi soti au fost surprinse in imagini (min 18.22 si, respectiv 18.38)

[youtube]pbcS-WFSwss[/youtube]

[youtube]qLjAM6StDV4[/youtube]

[youtube]92WzdsdouRY[/youtube]

sursa foto: captura youtube/svt

 

author avatar
Cristina Stefan
1.973 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger