AcasăOldImaginile surprinse de drona care a survolat lacul Siutghiol, dupa prabusirea elicopterului...

Imaginile surprinse de drona care a survolat lacul Siutghiol, dupa prabusirea elicopterului SMURD! (VIDEO)

Primele imagini surprinse de drona care a zburat deasupra lacului Siutghiol, la scurta vreme dupa ce elicopterul SMURD in care se aflau patru persoane – pilotul, copilotul, medicul si asistenta medicala, s-a prabusit in apa rece au fost date publicitatii luni dupa-amiaza.

Reprezentantii Claboo Media au anuntat recent ca vor posta inregistrarea luni, la 16.11 – ora la care autoritatile au anuntat ca a fost primit primul apel la numarul unic de urgenta, anuntandu-se accidentul in care a fost implicat elicopterul SMURD, tragedie in urma careia au pierit toti cei patru oameni de la bordul aparatului de zbor.

„Acesta este primul clip filmat cu drona pana in momentul in care am oprit filmarea pentru a face fotografii”, se mentioneaza in descrierea imaginilor urcate, luni, pe Youtube, de catre  reprezentantii Claboo Media.

Din inregistrare se vad doua barci care se apropie, din sensuri opuse, de epava elicopterului SMURD- una cu motor, iar alta cu vasle.  Din pacate, nu au existat supravietuitori ai accidentului aviatic.

Elicopterul SMURD tip EC 135 transportase, pe 15 decembrie, o pacienta cu probleme pulmonare de la Tulcea la Constanta. Din motive neelucidate inca, aparatul de zbor a cazut in apa lacului constantean. In urma accidentului, au pierit toate cele patru persoane aflate la bordul apararului de zbor: pilotul Petre Corneliu Catuneanu, copilotul Ginel Claudiu Cracanel, medicul Laura Vizireanu si asistenta medicala Gabriela Camelia Harton.

[youtube]5hsC-yn0T30[/youtube]

Sursa video: Claboo Media

835 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger