AcasăOldImpact devastator soldat cu un mort si 14 raniti, in localitatea Ovidiu:...

Impact devastator soldat cu un mort si 14 raniti, in localitatea Ovidiu: Un autoturism s-a facut scrum!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Un tanar a pierit ars de viu, dupa ce a ramas captiv intre fiarele contorsionate ale autoturismului in care se afla, si care a fost facut scrum de un incendiu violent, dupa ce masina s-a lovit de un microbuz, pe podul din localitatea constanteana Ovidiu.

Scene socante, noaptea trecuta, la locul unui grav accident in care a fost implicat autovehiculul destinat transportului de persoane. Martorii au asistat neputinciosi la drama care s-a derulat cu repeziciune sub ochii lor, fara sa poata face nimic pentru pasagerul ramas blocat in masina cuprinsa de flacari.

In accident au fost ranite 14 persoane, soferul autoturismului si alti 13 pasageri aflati in microbuz, potrivit reporterntv.ro. In ajutorul victimelor au venit medicii de la ambulanta, chemati de urgenta la locul impactului. Din nefericire, pentru pasagerul din Logan nu s-a mai putut face nimic, acesta sfarsind in conditii cumplite. Ceilalti raniti au fost dusi la spital, la Constanta, cu sase salvari.

Cum in urma impactului autoturismul a luat foc, a fost nevoie de interventia echipelor de la inspectoratul pentru situatii de urgenta, care au stins flacarile. La locul tragediei au ajuns si politistii, care au stat de vorba cu martorii, in incercarea de a stabili ce s-a intamplat si ce a dus la producerea cumplitului accident.

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger