AcasăOldInspectorul ITM retinut de DNA pentru luare de mita, arestat preventiv

Inspectorul ITM retinut de DNA pentru luare de mita, arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti, in fata caruia a fost adus, sambata, inspectorul ITM acuzat de procurorii anticoruptie de luare de mita in forma continuata au decis arestarea preventiva a lui Ciprian Grigoras.

Barbatul, inspector in cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bucuresti, fusese intial retinut pentru 24 de ore, ordonanta pe numele sau expirand sambata seara, la ora 22. Procurorii anticoruptie sustin ca au probe din care sa rezulte suspiciunea ca, in 16 iulie anul curent, mergand la un control la o societate comerciala, inspectorul ar fi pretins si primit 200 de lei, pentru a nu aplica o sanctiune contraventionala.

De asemenea, in ordonanta de retinere, procurorii sustin ca pe 25 iulie, acelasi inspector ar fi cerut si primit, de la aceeasi persoana, care l-a si denuntat la DNA, 2.000 de lei. De aceasta data insa, reprezentantii Direvtiei nationale Anticoruptie au organizat un flagrant.

Ca urmare a acestor acuzatii, Grigoras a fost retinut, fiind prezentat, sambata, Trbunalului Bucuresit, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: lideruldeopinie.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger