AcasăOldJandarmul care a asistat la bataia din barul din Straja, in atentia...

Jandarmul care a asistat la bataia din barul din Straja, in atentia procurorilor militari

Lipsa de reactie s-ar putea sa-l coste pe jandarmul hunedorean care a asistat la incidentul violent careia i-a cazut victima o tanara in varsta de 21 de ani. BArbatul= angajat intr-o institutie de aparare a legii – a ajuns atat in atentia superiorilor sai, cat si a procurorilor militari.

Odata ce cazul a ajuns in atentia opiniei publice, iar din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din incinta in care s-a produs agresiunea s-a ajuns la concluzia ca nu a intervenit in vederea aplanarii conflictului in urma careia o fata a ajuns la spital, jandarmul montan prezent – ce-i drept, in timpul liber – in localul din Straja va ajunge in atentia procurorilor militari.

Totul dupa ce, in conditiile in care duminica superiorii sai din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Hunedoara s-au sesizat din oficiu in acest caz si au facut o serie de verificari, s-a decis ca aceste prime rezultate ale cercetarilor sa fie tirmise catre Parchetul Militar Timisoara, in vedera continuarii anchetei. Acest aspect a fost confirmat, pentru Vocea Strazii -publicatia locala care a si difuzat, deunazi, imaginile suprinse in timpul incidentului – de catre purtatorul de cuvant al IJJ Huneoara.

Din inregistrarea surprinsa de camerele de supraveghere dintr-un bar din Straja, in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 2, se vede cum agresorul o loveste intiial pe tanara, cu palma, pentur ca apoi sa-i aplice un pumn care o trimite, practic, la podea. Ulterior, tanarul loveste si un alt barbat aflat in localul respectiv. In tot acest timp, jandarmul montan a ramas pe scaunul de la masa la care se afla, pana la un moment dat, si barbatul violent.

Ar mai fi de spus ca agresorul este din Lupeni, asemeni victimei sale. Fata are 21 de ani, se numeste Miruna, si lucreaza ca salvamontist voluntar. La aceasta ora, tanarul agresor se afla in atentia oamenilor legii, fiind retinut.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger