AcasăOldJucarii contrafacute valorand peste o jumatate de milion de lei, confiscate de...

Jucarii contrafacute valorand peste o jumatate de milion de lei, confiscate de politisti

Oamenii legii au dat de un lot cu jucarii despre care au anuntat ca au indicii ca ar fi contrafacute. Drept urmare, le-au ridicat si au intocmit un dosar penal.

Cum mai sunt doar cateva saptamani pana la sarbatorile de iarna, politistii au intensificat controalele, pentru a da de urma acelor comercianti care incearca sa pacaleasca legea si potentialii cumparatori.

Iar rezultatele nu au intarziat sa apara. La un control facut in portul Agigea, de exemplu, intr-un container care a ajuns in tara tocmai din China, politistii de la transporturi maritime din cadrul Politiei Romane au descoperit, din cate anunta duminica IGPR, mai multe jucarii pe care erau trecute insemnele mai multor marci patentate. Insa, avand suspiciuni ca bunurile ar fi, de fapt, contrafacute, oamenii legii au facut verificari.

Jucariile estimate la valoarea de 550.000 de lei si apartin, din cate au stabilit politistii, unei firme cu sediul in Bucuresti. Ca urmare a celor constatate, oamenii legii au intocmit un dosar penal, anuntand, totodata, ca se continua cercetarile in cauza, „fata de societatea comerciala, sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie de marfuri contrafacute”.

sursa foto: Politia Romana

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger