AcasăOldMadalin Voicu isi citeste din nou dosarul la Comisia Juridica: Nu am...

Madalin Voicu isi citeste din nou dosarul la Comisia Juridica: Nu am de ce sa ma apar!

La fel cum s-a intamplat si deunazi, deputatul social-democrat a ajuns si vineri la Parlament, mai precis la Comisia Juridica a Camerei, pentru a descoperi ce anume mai contine dosarul in care procurorii DNA au cerut, recent, incuviintarea retinerii si a arestarii sale.

Madalin Voicu a intrat in sala unde isi poate consulta dosarul in jurul orei 12, fara sa mai fie insotit de avocatul sau si fara sa vrea sa faca supozitii in privinta cazului in care a ajuns in vizorul procurorilor. „Eu am un punct de vedere si stiu bine ce fac sau ce am facut sau ce n-am facut, mai bine zis. Problema este a instantei, a deciziei pe care o va da comisia luni si a hotarârii Parlamentului daca sunt sau nu vinovat pentru lucrurile astea”, a sustinut deputatul, cu referire la faptul ca deputatii juristi dezbat, in prima zi a saptamanii viitoare, cererea DNA pe numele sau, urmand sa dea un aviz.

Mai mult, Voicu a sustinut ca doar Instanta este cea in masura sa decida daca are sau nu vreo vina in legatura cu suspiciunile pe care le au procurorii in privinta sa. „Eu nu am de ce sa ma apar. (…) Eu nu vreau sa-mi construiesc aparare, pentru ca in conditiile pe care le stim, eu consider ca nu am vreo vina pe care sa poata sa mi-o imputa cineva. Suspiciunea este, in textul legii, o chestiune care se cheama banuiala. (…) Fiecare are dreptul sa banuiasca sau sa presupuna sau sa-si puna problema ca sunt sau nu lucruri care pot sau trebuie rezolvate. Eu nu (…) sunt jurist, nu sunt avocat, nici procuror, nici judecator. Asta va decide, in momentul in care se va ajunge acolo, instanta daca sunt sau nu vinovat. E foarte simplu”, a conchis social-democratul.

Va reamintim ca procurorii il suspecteaza pe Madalin Voicu de trafic de influenta, fals in declaratii, spalare a banilor, toate in forma continuata, in acelasi dosar in care in vizorul DNA a ajuns si actualul lider al Asociatiei Partida Romilor, Nicolae Paun, si in care se investigheaza posibile fraude cu fonduri europene.

373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger