AcasăOldManagerul unui spital din Iasi, retinut pentru trafic de influenta

Managerul unui spital din Iasi, retinut pentru trafic de influenta

De la conducerea unui spital, a ajuns in atentia procurorilor ieseni, fiind retinuta pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant.

Carmen-Mihaela Dorobat, manager al Spitalului de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” din Iasi, este acuzata ca ar fi primit bani de la mai multi studenti, pentru a-l convinge pe sotul ei, profesor la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa” din Iasi, sa ii promoveze cu nota mare la un examen.

Fiind acuzata de trafic de influenta, Dorobat, pe numele careia a fost pusa in miscare actiunea penala, a fost retinuta pentru 24 de ore, vineri noapte, urmand ca sambata sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, anunta procurorii anticoruptie intr-un comunicat.

Dorobat a fost retinuta in urma unui flagrant. „La data de 30.01.2015, inculpata DOROBAT CARMEN-MIHAELA a primit direct, de la mai multi studenti, un numar de 20 carnete de student, fiecare carnet avand printre file cate 100 euro (in total suma de 2.000 euro), pentru a-l determina pe sotul ei, cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, sa ii promoveze, cu nota 9, la examenul la disciplina Anestezie Generala, ce urma sa aiba loc in cursul aceleiasi zile, la ora 15.00. In imprejurarea descrisa mai sus, procurorii au procedat la constatarea infractiunii flagrante”, se mai precizeaza in comunicautl DNA.

Sambata, Carmen-Mihaela Dorobat va fi prezentata Tribunalului Iasi, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger