AcasăOldMandat de arestare pentru soferul turc. Atat el, cat si politistul lovit...

Mandat de arestare pentru soferul turc. Atat el, cat si politistul lovit sunt in continuare in spital

Tanarul conducator turc acuzat ca a lovit cu masina un om al legii, care ii facuse semn sa opreasca masina la un control de rutina, iar apoi a demarat in tromba, cu politistul pe capota, s-a ales cu mandat de arestare.

La o zi de la producerea teribilului accident de circulatie caruia i-a cazut victima politistul de la Rutiera din Capitala, aflat in timpul unei actiuni de control, pe teren, alaturi de colegii sai, instanta a dispus arestarea sa preventiva, admitand propunerea procurorilor care cerceteaza acest caz.

Atat soferul de origine turca, dar si victima sa – politistul de la Rutiera- sunt internati la acelasi spital, la Floreasca, tanarul conducator auto aflandu-se sub paza. E important de precizat faptul ca, odata ce medicii vor evolua stare de sanatate a soferului, se va stabili daca acesta poate fi transferat intr-un spital al unui penitenciar, ori va ramane internat in continuare intr-o unitate medicala civila.

Va reamintim ca, odata adus la spital, politistul ranit, care, dupa cum au precizat reprezentantii Politiei Capitalei, dupa ce a fost lovit de masina, a si fost tarat circa 400 de metri, pana sa cada pe caldaram, doctorii au stabilit ca, data fiind starea sa grava, se impune inducerea starii de coma. Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei de duminica.

84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger