AcasăOldMarian Vanghelie, adus din nou la DNA

Marian Vanghelie, adus din nou la DNA

Vanghelie a parasit pentru cateva ore arestul preventiv, insa nu singur, ci insotit de ppolitistii care l-au dus, marti, din Arestul Politiei Capitalei la sediul DNA.

Primarul suspendat al sectorului 5 al Capitalei a fost adus cu o duba la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. De aceasta data, prezenta sa la DNA nu a fost motivata de o noua runda de audieri, cu s-a intamplat anterior, ci de faptul ca – potrivit B 1 Tv – anchetatorii au vrut ca Vanghelie sa fie de fata in momentul in care s-au desigilat anumite probe luate de catre anchetatori in timpul perchezitiilor ce dateaza din cursul lunii martie in cadrul cercetarilor facute in cauza care il vizeaza pe edilul suspendat al sectorului 5.

Este vorba, dupa cum cei mai multi isi amintesc, atat de perchezitii care au vizat locuinta lui Vanghelie, situata in Bucuresti, cat si  biroul acestuia de la primaria sectorului 5, verificarile fiind facute in cursul lunii martie, inainte ca pe numele fostului social-democrat sa se ia masura arestului preventiv. Decizia amintita a fost luata de Instanta, la propunerea procurorilor DNA, pe 14 martie. De atunci, primarul -cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, spalare de bani si luare de mita- a solicitat in mai multe randuri sa fie eliberat, insa cererile sale nu au fost incununate de succes.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger