AcasăOld Marian Vanghelie ramane in arest preventiv. Magistratii ICCJ i-au respins contestatia

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv. Magistratii ICCJ i-au respins contestatia

Instanta Suprema a decis ca Marian Vanghelie nu va parasi Arestul Politiei Capitalei pana la expirarea mandatului de arest preventiv, emis pe numele sau, pentru o perioada de 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de catre procurorii DNA de fapte de coruptie.

Ca urmare, primarul sectorului 5 nu scapa de arestul preventiv, magistratii Curtii Supreme, care au judecat contestatia acestuia fata de masura dispusa in prima instanta, respectiv pe 14 martie, respingand apelul inaintat de catre avocatii lui Marian Vanghelie.

Inalta Curte au luat in discutie contestatia lui Vanghelie in cursul zilei de joi, dar magistratii au ramas in pronuntare, la finele sedintei de judecata. Vineri dimineata, insa, s-a aflat decizia judecatorilor- aceea de a mentine masura luata pe 14 martie. Hotararea Instantei Supreme este una definitiva, astfel ca edilul sectorului 5 nu mai are alta cale de atac.

Va amintim ca Marian Vanghelie este acuzat de DNA de fapte de coruptie – luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. In acelasi dosar sunt cercetate mai multe persoane, printre care si varul primarului sectorului 5, precum si soferul acestuia.

author avatar
Cristina Stefan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger