AcasăOldMedic care preda la Universitatea din Oradea, prins in flagrant luand mita...

Medic care preda la Universitatea din Oradea, prins in flagrant luand mita de la doua studente

Procurorii bihoreni au anuntat ca un doctor care preda la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Oradea, fost prins in flagrant, joi, in timp ce lua mita de la doua studente.

Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor sustin ca, joi dimineata, l-au suprins pe medic in timp ce primea bani de la doua persoane pe care ar fi urmat sa le ajute sa promoveze examenele la disciplinele pe care le preda, in cadrul Facultatatii de Medicina de la universitatea oradeana. „Flagrantul a fost realizat la cabinetul medical din incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Oradea, unde Romanul Adrian Constantin isi desfasoara activitatea in calitate de medic la Sectia Oro-Maxilo-Faciala, Compartimentul ORL. Cu prilejul perchezitiei realizate au fost identificate si ridicate importante sume de bani si documente”, informeaza procurorii bihoreni, prin intermediul unui comunicat de presa.

In cauza se continua cercetarile, urmand ca oamenii legii sa elucideze aceasta chestiune si sa decida ce masuri se impun in acest caz.

Sursa foto: ziarebotosani.ro

430 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger