AcasăOldMedicii de la Floreasca, informatii oficiale de ultima ora despre starea lui...

Medicii de la Floreasca, informatii oficiale de ultima ora despre starea lui Cotabita

Specialistii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, singurii in masura sa anunte date despre starea de sanatate a artistului, respectand dorinta familiei Cotabita, au dat publicitatii, in urma cu scurt timp, un nou comunicat in acest sens.

In conditiile in care in cursul diminetii s-a anuntat- pe surse- ca interpretul respira fara aparate, semn ca s-a constatat o imbunatatire a starii sale de sanatate, la peste doua saptamani de cand se afla la Terapie Intensiva, la Floreasca, medicii acestui spital au oferit, in cursul dupa-amiezii, informatii oficiale despre cazul interpretului in varsta de 59 de ani.

In acest context, cea mai asteptata- si poate cea mai importanta – mentiune facuta de catre expertii de la Floreasca este aceea ca Gabriel Cotabita „este stabil din punct de vedere hemodinamic si respirator cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie dar necesita in continuare perioade intermitente de  ventilatie mecanica”.

Asadar, din cele anuntate de catre medicii unitatii spitalicesti situate in zona Floreasca in termeni specifici domeniului reiese faptul ca se intrevede o anumita imbunatatire a starii pacientului Gabriel Cotabita, dupa stopul cardio-respirator suferit pe 8 mai. „Pacientul prezinta o suferinta cerebrala  postanoxica. Evaluarea neurologica in dinamica arata o ameliorare, pacientul fiind evaluat in prezent pe scala GCS la 8 puncte (raspunde la anumiti stimuli)”, mentioneaza specialistii care il supravegheaza in permanenta pe artist.

Asadar, cunoscutii si admiratorii au toate motivele sa fie optimisti si increzatori ca artistul isi va reveni cat de curand posibil, dupa cumpana prin care a trecut, odata ce i s-a facut rau pe cand se afla intr-o sala de sport a unui hotel din Bucuresti.

sursa foto: facebook.com/cotabitagabriel

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger