AcasăOldMedicul Bradisteanu, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Medicul Bradisteanu, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Magistratii Instantei Supreme au decis, luni, condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare a cunoscutului cardiolog Serban Bradisteanu.

Medicul de la Spitalul de Urgenta a primit acest verdict intr-un dosar legat de numele fostului premier Adrian Nastase, specialistul in Cardiologie fiind acuzat ca l-ar fi favorizat pe fostul sef al Guvernului. Cardiologului Bradisteanu nu ii mai raman cai de atac in cazul acestei decizii a Instantei, decizia judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva.

In martie anul trecut, medicul fusese achitat de aceasta acuzatie, de catre judecatori ai Instantei Supreme, insa decizia ICCJ a fost atacata cu apel.

Serban Bradisteanu a fost trimis in judecata la sfarsitul anului 2012, fiind acuzat de catre procurorii anticoruptie de „favorizarea infractorului”, mai precis ca ar fi incercat tergiversarea punerii in executare a pedepsei la care fusese condamnat Nastase, in dosarul „Trofeul Calitatii”, respectiv o sentinta de doi ani de inchisoare. Va amintim ca, dupa ce a aflat de decizia Instantei, fostul premier Adrian Nastase s-a impuscat in zona gatului, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unitate medicala in cadrul careia Bradisteanu este sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara, si unde a ramas internat cateva zile.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger