AcasăOldMesajul lui Mihai Nesu, dupa decesul tatalui sau: "E un an foarte...

Mesajul lui Mihai Nesu, dupa decesul tatalui sau: „E un an foarte trist”

Fotbalistul in varsta de 31 de ani trece printr-o noua drama. Tatal sau a murit pe un pat de spital, la cateva luni dupa ce mama lui Mihai Nesu pierdea lupta cu o boala grea.

Dupa ce in primavara si-a pierdut mama, Mihai Nesu incearca sa gaseasca puterea pentru a depasi un nou moment cumplit. Parintele sau, Mircea Nesu, a pierit in urma cu doar cateva ore. In momentele deosebit de triste prin care trece, fotbalistul a ales sa le transmita un mesaj celor care ii sunt aproape si care au incercat sa ia legatura cu el, dupa ce au aflat despre decesul parintelui sau, fost jucator si arbitru de fotbal.

Mihai a tinut sa precizeze, intr-un mesaj postat pe contul de Facebook al fundatiei care ii poarta numele, ca tatal sau nu s-a sinucis, asa cum s-a speculat, ci a murit rapus de mai multe suferinte. Jucatorul marturiseste ca se bucura ca le-a fost alaturi parintilor sai, in ultimele lor luni de viata. Nesu Jr. e increzator ca ca putea trece peste momentele foarte grele, cu ajutorul Divinitatii. „Azi noapte a murit si tata. Nu s a sinucis asa cum s a anuntat. S a stins dupa o saptamana la terapie intensiva, chinuit fiind de insuficienta cardiaca, respiratorie si renala. Dumnezeu sa-l odihneasca! Ma bucur ca m am intors din Olanda si am putut fi langa parintii mei in ultimele lor luni. Sa i mai supar putin cu obrazniciile mele… E un an foarte trist, dar asta i cursul vietii si cu ajutorul lui Dumnezeu depasim toate momentele grele„, suna mesajul emotionant semnat de indragitul fotbalist si postat, in urma cu scurt timp, pe pagina de Facebook a Fundatiei Mihai Nesu.

Medic de profesie, Mircea Nesu a trecut in lumea celor drepti la varsta de 74 de ani. In urma cu doar cateva luni, sotia sa a murit rapusa de cancer.

Sursa foto: romaniatv.net

533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger