AcasăOldMicrobuz implicat intr-un grav accident, in Vrancea: 10 raniti

Microbuz implicat intr-un grav accident, in Vrancea: 10 raniti

Pasagerii unui microbuz au trecut printr-o spaima groaznica, sambata dimineata, dupa ce autovehiculul in care se aflau s-a lovit de un camion incarcat cu bere. In urma accidentului, zece oameni au ajuns pe mana medicilor.

Coliziunea a avut loc pe DN 24, raza localitatii vrancene Doaga. Accidentul in care a fost implicat microbuzul in care se aflau 15 persoane a fost anuntat la numarul unic de urgenta, iar in zona au ajus de urgenta mai multe ambulante, care au preluat ranitii si i-au dus la spital, dupa ce le-au acordat primele ingrijiri la locul impactului. Este vorba de 10 victime, pasageri care urcasera in microbuzul respectiv pentru a calatori pana intr-o alta localitate vranceana, de unde planuiau sa se imbarce intr-un autocar care avea sa ii transporte in strainatate, potrivit monitorulvn.ro. Din pacate, oamenii au ajuns, insa, la spital cu fracturi si lovituri la cap.

Politistii vor stabili, dupa ce fac masuratori si audiaza atat cei doi soferi, cat si martorii, cum s-a produs accidentul soldat cu opt raniti si cine se face vinovat de producerea coliziunii rutiere.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger