AcasăOldMinisterul Apararii nu face niciun comentariu cu privire la afirmatiile lui Turcescu

Ministerul Apararii nu face niciun comentariu cu privire la afirmatiile lui Turcescu

Subiectul bomba al ultimelor ore, respectiv dezvaluirile facute de Robert Turcescu, cum ca ar fi fost ofiter acoperit, nu este comentat in niciun fel de catre reprezentantii MApN, care spun ca „daca se vor constata nereguli, alte institutii ale statului sunt abilitate sa se pronunte”.

Dupa ce jurnalistul Robert Turcescu a marturisit public, dumininica, faptul ca ar fi fost locotenent colonel sub acoperire, oferind, in sprijinul afirmatiilor sale cateva documente, pe care le-a postat, duminica, pe blogul sau, oficialii din Ministerul Apararii au avut o prima reactie. Mai exact, un „no comment”. „In legatura cu informatiile referitoare la Robert Turcescu, aparute in spatiul public in ultimele zile, facem urmatoarele precizari: Ministerul Apararii Nationale nu face niciun fel de comentariu pe marginea acestui subiect”, precizeaza reprezentantii ministerului condus de Mircea Dusa.

Totodata, oficialii MApN se rezuma la a preciza faptul ca, in situatia in care se vor constata nereguli in acest caz, altele sunt institutiile care au abilitati pentru a se pronunta. „M.Ap.N. aplica legile tarii si considera ca dezbaterile care pot aduce atingere imaginii Armatei României nu sunt benefice. Daca se vor constata nereguli, alte institutii ale statului sunt abilitate sa se pronunte”, se mai precizeaza in comunicatul citat.

Citeste si: Jurnalistul Robert Turcescu risca sapte ani de inchisoare

Sursa foto: reporterntvro

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger