AcasăOldMinistrul Toba, la Curtea de Apel. A fost audiat ca martor

Ministrul Toba, la Curtea de Apel. A fost audiat ca martor

Actualul sef al Ministerului de Interne s-a prezentat in cursul primei parti a zilei de vineri la instanta, pentur a fi audiat- in calitate de martor- intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti.

UPDATE: 13.27 – Toba a negat orice posibila implicare in acest caz, spunand ca l-a intalnit o singura data pe Duicu, insa doar intamplator, nefiind vorba despre vreo intrevedere programata. „Au fost facute multe afirmatii neadevarate, cu ocazia cercetarilor si audierilor de la instanta s-a stabilit cu certitudine ca eu nu am avut nicio convorbire cu fostul prim-ministru dl Ponta, (…) ca aceasta intalnire nu a avut loc in Cabinetul fostului premier”, a precizat ministrul de Interne, dupa ce a dat declaratii in fata magistratilor CAB.

Mai precis, Petre Toba a fost audiat in dosarul lui Adrian Duicu, fostul sef al Consiliului Judetean Mehedinti, intrat in vizorul procurorilor DNA, care il acuza de mai multe fapte de coruptie.

La momentul la care a ajuns in cladirea Curtii de Apel Bucuresti, ministrul Toba, fostul sef al Politiei Romane, s-a rezumat sa declare doar ca va face declaratii in fata presei dupa ce va iesi de la audiere.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger