AcasăOldMomentul prabusirii avionului doborat in Ucraina, surprins de camerele de filmat! VIDEO

Momentul prabusirii avionului doborat in Ucraina, surprins de camerele de filmat! VIDEO

Noi imagini care par sa surprinda  ultimele momente ale zborului MH17, avionul malaezian doborat in Ucraina, dupa ce a fost cuprins de flacari, au aparut in presa internationala. Clipul realizat de un amator prezinta imaginea unui avion in flacari, dupa ce a fost lovit de un obiect necunoscut.

In clip, aeronava pur si simplu se prabuseste, coborand in spirala, cu o aripa mistuita de flacari. Desi autoritatile nu au confirmat inca, internautii sustin ca clipul care circula pe internet surprinde ultimele momente ale zborului Malaysia Airlines, doborat joi pe teritoriul Ucrainei.

Toti cei 298 de pasageri prezenti la bordul aeronavei Boeing 777 au murit in catastrofa aviatica ce a zguduit lumea, joi. Investigatiile continua, pentru a stabili exact cauzele care au dus la o asemenea tragedie.

In prezent se crede ca avionul a fost doborat de o racheta sol-aer, lansata de rebelii rusi de la una din bazele separatiste din regiunile de est ale Ucrainei. Dat fiind ca aeronava a coborat vertical, expertii cred ca pasagerii ar fi avut prea putin timp la dispozitie pentru a emite apeluri SOS.

Cititi si:

Avion prabusit in Ucraina. Un roman se afla printre VICTIME

Vladimir Putin, dupa tragedia aviatica. “Trebuie sa se termine urgent criza din Ucraina”

Avion prabusit in Ucraina. Ministrul Apararii: De ce sa fie armata in alerta? E un zbor civil

author avatar
Alina Costache
1.078 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger