AcasăOldNicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un alt dosar

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un alt dosar

Aflat in prezent in arest preventiv, Nicusor Constantinescu a aflat, vineri, ca procurorii anticoruptie din cadrul DNA -serviciul teritorial Constanta l-au trimis in judecata, intr-un nou dosar. Presedintele supendat al Consiliului Judetean Constanta este acuzat de fapte de coruptie, intr-o cauza in care, precizeaza DNA, au mai fost actionate in instanta alte 18 persoane fizice, dar si juridice.

Procurorii DNA Constanta au anuntat, intr-un comunicat, ca s-a dispus trimiterea in judecata a celor 19 persoane fizice si juridice „in legatura cu un presupus prejudiciu de peste 30 de milioane de lei in dauna Consiliului Judetean Constanta si a peste 1 milion de lei in dauna statului roman”.

In acest dosar, Constantinescu este acuzat de abuz in serviciu in forma continuata, spalare de bani si constituirea unui grup infractional organizat.

Printre persoanele fizice care au fost trimise in judecata in acesta cauza penala se numara si Adrian George Gambuteanu, directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, acuzat de DNA de complicitate la abuz in serviciu in forma continuata si constituirea unui grup infractional organizat, precum si Felicia Taicutu, director general al Directiei Generale Economico – Financiare din cadrul Consiliului Judetean Constanta, acuzata de abuz in serviciu in forma continuata si constituirea unui grup infractional organizat.

Procurorii mentioneaza ca dosarul a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger