AcasăOldNoi drame in estul Ucrainei: 10 morti la Donetk, dupa doua atacuri,...

Noi drame in estul Ucrainei: 10 morti la Donetk, dupa doua atacuri, unul dintre ele asupra unei scoli

O unitate de invatamant din regiunea ucraineana Donetk, controlata de separatistii prorusi, a fost lovita de un obuz, chiar in prima zi a noului an scolar. O profesoara a cazut victima sangerosului atac.

Alte trei persoane au pierit in urma exploziei obuzului care a afectat o scoala din Donet, afirma unii martori citati de BBC. Din primele informatii, niciun elev nu a decedat in urma atacului asupra unitatii scolare din regiunea controlata de separatisti.

Din nefericire, miercuri s-a dovedit a fi o zi neagra in Donetk. Alte sase persoane au pierit, dupa ce un microbuz a sarit in aer, mentioneaza aceeasi sursa, dupa ce ar fi fost lovit de un proiectil. Atacurile au avut loc in ciuda faptului ca intre partea ucraineana si rebeli exista un acord privind incetarea focului in regiunile controlate de separatistii fideli Rusiei.

De altfel ca urmare a violentelor care afecteaza, de aproape o jumatate de an, cele doua regiuni din estul statului, inceputul anului scolar a fost amanat cu o luna, unitatile de invatamand deschizandu-si portile abia astazi, pe 1 octombrie.

Sursa foto: captura youtube

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger