AcasăOldO noua tragedie aviatica: 48 de oameni au murit dupa ce un...

O noua tragedie aviatica: 48 de oameni au murit dupa ce un avion s-a prabusit in Iran! (VIDEO de la locul impactului)

O aeronava avand la bord 40 de pasageri si opt membri ai echipajului s-a lovit de sol, duminica, la scurta vreme dupa ce decolase de pe aeroportul Mehrabad, din Teheran.

Avionul ar fi trebuit sa ajunga la Tabas, in estul statului iranian, insa parcursul zborului a fost intrerupt, din motive neelucidate inca, iar aparatul de zbor s-a prabusit in apropierea unei zone impadurite. Din imaginile surprinse la fata locului, la scurt timp dupa producerea accidentului, se vad membrii echipelor de salvare, ajunsi in zona in care avionul s-a facut bucati, dupa ce s-a lovit de pamant, incercand sa gaseasca supravietuitori.

[youtube]fLgdF3upq40[/youtube]

Printre cei cinci pasageri care urcasera in respectivul avion se numarau si cinci copii. Numarul exact al persoanelor aflate la bord nu este, deocamdata, confirmat. Conform informatiilor difuzate de televiziunea locala, citata de presa internationala, numarul celor care au pierit in tragedia aviatica se ridica la 48. Cauzele care au dus la producerea accidentului aviatic vor fi stabilite de o comisie de specialisti care ancheteaza acest caz. O ipoteza ar fi aceea ca aparatul de zvor era vechi, ca urmare, in timpul cursei ar fi putut aparea probleme de natura tehnica, iar pilotii nu ar mai fi putut impiedica prabusirea aeronavei.

[youtube]PqkQQCKOz24[/youtube]

[youtube]r3rrRMhNY7k[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger