AcasăOldO romanca ranita in accidentul de tren din Germania

O romanca ranita in accidentul de tren din Germania

La o zi de la producerea unuia dintre cele mai grave accidente feroviare din istoria statului german, s-a aflat ca o femeie de origine romana a avut de suferit de pe urma coliziunii frontale dintre cele doua trenuri de calatori ajunse, din motive neclare inca, sa circule pe aceeasi linie, desi veneau din directii diferite.

Mai exact, romanca – a carei identitate si varsta nu sunt deocamdata cunoscute- se afla internata intr-un spital din Germania, starea ei fiind „grava, dar stabila”, din cate anunta, miercuri, Ministerul roman de Externe, potrivit Digi24.

Intre timp, s-a aflat ca bilantul accidentului feroviar a crescut la 10 morti. Printre victime se afla si cei doi mecanici ai trenurilor, dar si controlori si pasageri. Totodata, cateva zeci de persoane se afla internate, peste 15 dintre ele fiind in stare grava.

In timpul in care medicii se straduiesc sa ii ajute pe oamenii care au avut de suferit de pe urma coliziunii trenurilor sa se repuna cat mai rapid pe picioare, anchetatorii investigheaza conditiile producerii accidentului din Bavaria. Trebuie spus ca nu se excude nici varianta uei erori umane in acest caz.

[youtube]QR6in_Wlk3w[/youtube]

[youtube]F894fwVgrPk[/youtube]

sursa foto: captura youtube

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger