AcasăOldObama, confundat cu Osama, la CNN. Se vorbea despre soldatul "care pretinde...

Obama, confundat cu Osama, la CNN. Se vorbea despre soldatul „care pretinde ca l-a ucis” pe bin Laden (VIDEO)

Numele liderului de la Casa Alba a aparut titrat, din greseala, pe ecranele televizoarelor, sub privirile atente ale telespectatorilor care erau conectati la postul TV american CNN. S-a intamplat sambata seara, in timpul unei emisiuni a celebrei televiziuni.

In conditiile in care jurnalista CNN vorbea, in direct, despre Osama bin Laden, si despre soldatul care pretinde ca l-ar fi ucis pe liderul terorist, pe ecran statea scris „Obama”, in loc de „Osama”. O greseala de scriere si o litera tastata in graba au adus cunoscutul post de televiziune american in atentia lumii intregi, eroarea fiind incadrata la capitolul gafe de proportii, fiind vorba despre o confuzie in care a fost implicat insusi presedintele american, unul dintre cei mai puternici lideri ai Planetei.

Desi gafa a fost corectata foarte rapid, internautii au fost pe faza si au surprins imaginile, care fac, la aceasta ora, inconjurul mediului virtual. Materialul jurnalistic il viza pe soldatul american din trupele Navy Seal care sustine ca, in urma cu trei ani, l-ar fi ucis pe Osama bin Laden, liderul retelei teroriste Al Qaida, in timpul unei operatiuni a trupelor americane, in Pakistan.

Iata aici momentul: [youtube]KEgdNVJgLEM[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger